Sunday, January 22, 2012

keburukan seluar ketat

seluar ketat.aku rasa ramai gila kot blog yang sudah buat entri ni.tapi,aku nak jugak buat sebab aku nak research sikit.apa keburukan pakai seluar ketat? adakah pakai seluar ketat boleh buat kita gagal exam? adakah seluar ketat boleh buat kita single sampai bila-bila?haha.jom kita terjah apa keburukannya.tapi yang pasti,semua keburukan ni aku fikir secara logik ye. maaf kalau bercanggah.sekadar pemikiran aku.


1)boleh menyebabkan mandul


cuba kita fikir, kita pakai seluar ketat dan secara tidak langsung cawat seluar pon ketat. kat situ terdapat bahagian penting orang lelaki yang menentukan kelelakiannya. kalau asyik hari-hari kita tak bagi ruang udara untuk dia bernafas sebab terlampau ketat, lama-lama dia pon boleh mati.sama macam manusia perlukan udara untuk bernafas.jadi,rugi sangat kalau muka dah jantan tapi yang bawah tu gagal berfungsi.
2)menimbulkan fitnah dan sesi mengumpat


yang ni memang selalu terjadi. dah kita pakai seluar ketat bagi nampak pusat sampai kaki, siapa yang tak mengumpatkan.tak kiralah yang pakai tu lelaki ke perempuan. mulalah orang lain fikir negatif dan sesi mengumpat berlaku.kalau kaki cantik,adalah mulut kata nak show off le tuh.kalau kaki besar gedabak,ada pulak yang ngumpat,dasar tak sedar diri,kaki besar pakai ketat-ketat.


3) nak buang air pon susah
betol ke x?aku tanya pada orang yang suka seluar ketat kan.nak bukak seluar tu pon dah take time berapa minit.kalau dapat tahan,ok lah.kalau dah tak dapat tahan,kan naya tuh. kalau berseluar longgar,senang je tarik kan. dapat pulak yang jenis saiz besar gedabak,lagilah susah nak bukak. kan asyik dok tahan kencing je,datang pulak sakit batu karang.kan bahaya tuh.


4)nak buat kerja susah


dah seluar ketat,nak berjalan pon terkepit-kepit.kan terkangkang sikit,terkoyak pulak seluar tuh.jalan pon semua cover ayu ala-ala miss Angola menang miss universe ari tuh.kan dah buat masalah je kat kita.nak langkah longkang pon susah,nak naik tangga pon terkepit-kepit.haish,seribu satu masalah.


0 comments:

welcome to my blog